Het laatste nieuws

Advertentie: Sales Executive
13 februari 2018

Houd je van afwisseling en commerciële uitdagingen? Word sales executive bij NLFood!

NLFood B.V. is een handelsonderneming, die als vertegenwoordiger van veel Nederlandse en Europese producenten wereldwijd een uitgebreid assortiment food en non-food producten exporteert

Lees meer

Wij willen graag onze tweede variant introduceren van onze Dutch Bakery Beschuit. Naast de normale hebben wij nu ook een Volkoren variant.

Lees meer

Wil jij deel uitmaken van een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals? Is jouw ambitie net als die van ons om samen top prestaties te leveren waarmee we onze klanten blij maken? Heb je een goede portie humor en leef je met een glimlach? Lees dan snel deze vacature want misschien zijn wij wel op zoek naar jou.
Voor de functie van Magazijnmedewerker/Meewerkend Voorman zijn wij op zoek naar een echte aanpakker die graag fysiek bezig is en de werkzaamheden in goede banen kan leiden en iemand die nauwkeurig te werk gaat.

Lees meer
Anuga 2017
19 juli 2017

Anuga 2017: Taste the future!
Cologne: 07-11 /10-2017

Lees meer
Sial 2017
22 mei 2017

NLfood was als exposant aanwezig op het Sial 2017 in Sjanghai. China is één van ‘s werelds snelst groeiende markten. Daarnaast groeien alle kanalen in de retailsector en voedselmarkt enorm snel als het aankomt op verkoop van importproducten. Wij zijn zeer geïnteresseerd om deze markt te betreden opdat wij onze kennis en producten kunnen introduceren.

Lees meer