Het laatste nieuws

Advertentie: Magazijnmedewerker

10 februari 2020

De functie
Je bent verantwoordelijk voor zendingen gereed maken en binnenkomst goederen te verwerken, en hebt orde en netheid hoog in het vaandel. Daarnaast help je mee met het laden en lossen van nieuwe voorraden en deze opbergen op de daarvoor bestemde locatie. 

Jouw profiel
•    Je bent woonachtig in de omgeving Hoeksche Waard
•    Je bent positief ingesteld en bent goed in de omgang met mensen
•    Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift
•    Je bent fysiek voldoende sterk
Wij bieden een interessante baan binnen een sterk groeiende en dynamische organisatie.
Je kunt rekenen op een collegiale werksfeer binnen een enthousiast team.

Wij bieden jou
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van onze “familie” in deze voltijd baan. Je werkweek is iedere keer weer anders. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en vergeet regelmatig dat het je “baan” is. NL Food kent uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden met een uitstekend salaris passend bij de ervaring en functie. 

Wie zijn wij
NLfood heeft een uitgebreid aanbod in de internationale voedselindustrie van meer dan 40.000 exportproducten uit Nederland. Hieronder vallen gedroogde, gekoelde en diepvriesproducten afkomstig van bekende fabrikanten en huismerken. Bij bestellingen hanteren wij geen minimum; u kunt diverse hoeveelheden pallets en containers vol levensmiddelen bestellen. Bij NLfood werken ervaren exportspecialisten die internationaal een sterk connectienetwerk hebben. 

Heb je interesse in deze baan, of eerst nog wat vragen? Neem contact op met Johan Koster, via nummer +31 (0)88 765 5513 en mail je CV naar johan@nlfood.nl. Iedere sollicitatie wordt zorgvuldig door ons behandeld


Terug naar het overzicht